Om oss

Fotterapeut Solveig Haltland har over 26 års erfaring med å hjelpe mennesker som har plager med eller på grunn av føttene.

Som fotterapeut er den viktigste oppgaven å finne årsaken til problemene. Vårt fokus er fot og ankel, og vi behandler hudlidelser, muskulære smerter, neglproblemer og smerter i forbindelse med skjelettet.

Foten er fundamentet ditt. Vi tar en undersøkelse og ser om det er akseendringer. Ved endringer henviser vi til fysioterapi.

Vi fjerner hard hud, fjerner torner og vorter, hjelper deg med inngrodde og vonde negler, og finner ut av eventuelle feilbelastninger og smerter på grunn av sko eller skjevheter i skjelettet.

Egenutvikling og videreutdanning er viktig her hos oss, og vi har videreutdannelse innen fotterapi for diabetikere. Det er ekstra viktig at mennesker med diabetes sjekker egne føtter daglig, da smertereseptorer ikke fungerer på samme måte som hos andre – og små sår raskt kan bli til farlige infeksjoner. Vi hjelper deg med dette, og rådgir også om daglig egenpleie. Vi har også videreutdanning innen biomekanikk.

Vær oppmerksom på forskjellen på fotterapi og fotpleie. En fotterapeut har en beskyttet tittel, og er autorisert helsepersonell, med taushetsplikt og 3 års utdannelse. Fotterapeuter utfører en helsefaglig behandling. Fotpleie er en kosmetisk behandling med velvære som eneste fokus.

Du finner oss på Flatåsen Senter, i andre etasje. Vi har gratis parkering, og kort avstand til buss.

En gjennomsnittlig person går gjerne 9000 skritt i løpet av en dag, og da er det viktig at dette foregår uten smerter. Smerter i føttene kan skyldes en rekke årsaker, fra hudproblemer til feilbelastning på grunn av fottøy.

Hilde Jacobsen er fotterapeut hos oss og det er mulig å booke fotterapibehandling hos henne.

Kontakt oss

Har du spørsmål angående noen av våre behandlinger? Send oss en melding via vårt kontaktskjema, så kommer vi tilbake til deg!